Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΧΙΟΣ ΒΟΥΝΟ πέτρινη μεσαιωνική μονοκατοικία





















  • Ισόγειο

    Μπαίνοντας από την κύρια είσοδο αριστερά μια αίθουσα οδηγεί στην σκάλα στο αριστερό και στο ισόγειο κουζίνα στο βάθος.
    Η δεξιά πόρτα ανοίγει σε ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με επιπλέον χώρο ύπνου για 2 άτομα (σύγχρονο διπλό κρεβάτι, ντουλάπα αντίκα, καναπέ-κρεβάτι και πολυθρόνα lonque).
  • Το μπάνιο διαθέτει ένα γενναιόδωρο γωνιακή μπανιέρα συν ένα ντους επενδυμένα με πλακάκια δαπέδου με βότσαλο και μια εντοιχισμένη λεκάνη.
  • Όλα τα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων το μπάνιο έχουν υψηλή θολωτές οροφές

Πρώτος όροφος

Πηγαίνοντας στον επάνω όροφο ενός διάδρομος οδηγεί στον ensuite υπνοδωμάτιο στη δεξιά και την κύρια κουζίνα στο αριστερό. Μέσα από την κουζίνα μπαίνετε στο καθιστικό / τραπεζαρία.
  • Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα παλιό κρεβάτι, ένα ντους υδρομασάζ που είναι κρυμμένο descretly από μετάξι αντίκες κουρτίνα. Ντουλάπα και οι πόρτες είναι πρωτότυπο στο σπίτι. Μια χειροποίητα πόρτα οδηγεί στο μικρό WC. Το υπνοδωμάτιο είναι διακοσμημένο από έναν πολυέλαιο που κρέμεται από το υψηλό θόλο.
  • Η κύρια κουζίνα διαθέτει πέτρινο τζάκι και είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα πλάκες, ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο και καταψύκτη.
  • Το σαλόνι είναι ντυμένο με ένα ξύλινο πάγκο χαρακτηριστικό του νησιού, αντίκα τραπέζι, καρέκλες και πολυθρόνα. Επιπλέον χώρος ύπνου μπορεί να ρυθμιστεί είτε στο υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι.

Βεράντες

Μια δεύτερη σκάλα οδηγεί σε μια σειρά από βεράντες σε διάφορα επίπεδα, τα οποία καλύπτουν μια έκταση περίπου 70 μέτρων  συνολικά. Από εκεί μπορείτε να απολαύσετε μια θέα 360 μοιρών από το χωριό, το ελληνικό Αιγαίο και την ύπαιθρο. Μια μικρή κουζίνα διευκολύνει εξωτερικούς χώρους μαγειρέματος, ψύξης και αποθήκευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου